Őrizetlenül hagyott táskából loptak

2019. 12. 10., k - 20:57
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A VI. kerületi rendőrök keresik a feltételezett elkövetőket.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága 01060/2572/2019. bűnügyi számon nyomozást folytat lopás bűntett miatt ismeretlen tettesek ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint két ismeretlen férfi 2019. november 13-án 18 óra 30 és 19 óra 15 perc között Budapest VI. kerületben egy bevásárlóközpont üzletében egy őrizetlenül hagyott táskából ellopott egy pénztárcát.

A feltételezett elkövetőkről felvétel készült.

" "

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételeken látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Magára hagyott egy sérültet, a rendőrök megtalálták

Személygépkocsi sodort el egy gyalogost Mezőkovácsháza közelében. Az autó vezetője nem állt meg, elhajtott. A rendőrök egy összetört tükörhátlap alapján azonosították a járművet és annak vezetőjét. Az ügy vizsgálata befejeződött.