Vonatról lopott

2019. 07. 23., k - 14:15
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az ismeretlen elkövető azonosításában a Tatabányai Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri.

A Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 11010/668/2019. bűnügyi számon eljárást folytat ismeretlen tettes ellen lopás vétség elkövetése miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint egy ezidáig ismeretlen nő 2019. május 17-én 15 óra 20 perc és 15 óra 50 perc közötti időben a Budapest Déli pályaudvar és Oroszlány között közlekedő személyvonaton Bicske és Tatabánya állomások között egy, a vonaton elhelyezett céges laptopot eltulajdonított. Az ismeretlen elkövető Tatabánya vasútállomáson szállt le a vonatról.

1

A Tatabányai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a képen látható nőt vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható a 06/80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nyíltan a szegedi nyílt napon

A Szegedi Rendészeti Szakgimnáziumban február 7-én tartottak nyílt napot. A közel száz érdeklődő fiatal bepillantást nyerhetett az intézmény életébe. Láthattak csapatszolgálati, alaki, kutyás, önvédelmi és fegyverbemutatót, megismerkedhettek a bűnügyi helyszínelők és a határvadászok munkájával, valamint megnézhették, milyen körülmények között tanulhatnak, ha beadják a jelentkezési lapot.

 

Kapcsolati tőke

Az érvényesülés zálogaként ismert kapcsolati tőkét kamatoztatta két Heves megyei körzeti megbízott, amikor egy hevesi idősek otthonának betörőjét derítették fel. A rövid idő alatt befutó lakossági információkból eredményt kovácsoltak.

 

Derűs nap Adyligeten

Az Adyligeti Rendészeti Szakgimnáziumban február 6-án tartottak nyílt napot. Megnyitóbeszéde elején, miután köszöntötte a megjelent több száz érdeklődő középiskolást, Sóti Kálmán ezredes, iskolaigazgató utalt arra, hogy a rendőri komoly és felelősségteljes hivatás.

 

Egy művelet más szemszögből

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kábítószer-ellenes egységénél a mindennapok része a nyomozás, felderítés, és az elkövetők vagy sok esetben elkövetői csoportok elfogása.

 

Hívásfogadók ünnepe

A Miskolci és a Szombathelyi Hívásfogadó Központban programsorozatokkal várták az érdeklődőket a 112-es egységes európai segélyhívó szám (EENA) napján, február 11-én. Idén először csatlakozott a kezdeményezés népszerűsítéséhez a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztálya is.