Átadták az illegális migránsokat

2019. 08. 24., szo - 20:57
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A hajdú-bihari rendőrök átadták a külföldieket a román hatóságnak.

Mint arról korábban beszámoltunk, a rendőrök 2019. augusztus 24-én 3 óra körül a 42-es számú úton, Biharkeresztes közelében megállítottak egy román honosságú teherautót, amelyben a sofőr 19 illegális migránst szállított. A külföldiek magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

A rendelkezésre álló információk szerint a román járművezető segítséget nyújtott a magukat iraki állampolgárnak valló személyeknek az országhatárunk illegális átlépésében.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság embercsempészés bűntett gyanúja miatt indított büntetőeljárást a sofőr ellen.

Az egyenruhások az illegális migránsokat 2019. augusztus 24-én 20 óra 47 perckor a hatályos jogszabályok alapján átadták a román hatóságnak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megölte gyermekét

Belehalt sérüléseibe egy 3 éves kisgyermek, akit édesanyja kunszentmártoni otthonukban bántalmazott.

 

Csoportos garázdaság Balatonalmádiban

Négy ópályi és egy balatonalmádi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, közülük négyen súlyos testi sértés miatt is felelnek.

 

Márkás termékeket sikkasztott

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves nőt, aki a gyanú szerint korábbi munkahelyén sikkasztott.

 

Szabálytalan kivitelezés miatt szakadt le a mennyezet

Fém helyett műanyag beütődübelt használtak az álmennyezet rögzítésénél egy Békés megyei óvodában. A mennyezet leszakadt, emiatt büntetőeljárás indult. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.