Hamis alvázszám

2019. 09. 14., szo - 07:43
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ártándon akart kilépni az országból az a sofőr, akit bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogtak a hajdú-bihari rendőrök.

Egy külföldi férfi jelentkezett kilépésre 2019. szeptember 13-án 17 óra körül egy olasz rendszámú személyautóval az Ártánd Közúti Határátkelőhelyen. A rendőrök igazoltatták a sofőrt, a gépkocsit pedig átvizsgálták és megállapították, hogy a jármű alvázszáma nem egyezik a forgalmi engedélyben szereplő adatokkal. 

Az egyenruhások előállították a jármű vezetőjét, a Range Rovert pedig lefoglalták.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a román állampolgárral szemben egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ugrani készült, megmentették

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei mentették meg annak a nőnek az életét, aki egy társasház lépcsőházi ablakában állva, végzetes lépésre szánta el magát.

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonkilenc határsértő Csongrád megyében. A rendőrök huszonhét főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, két személyt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.