Határsértőt fogtak el a rendőrök Orosházán

2019. 11. 16., szo - 07:35
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

A magát tunéziai állampolgárnak valló férfit előállítják és meghallgatják.

Orosházán, a vasútállomáson, 2019. november 16-án 6 óra 20 perckor a rendőrjárőrök igazoltattak egy férfit, aki tunéziai állampolgárnak vallotta magát. Személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon, nem tudta hitelt érdemlően igazolni. A külföldi férfit a rendőrök előállítják a Battonya Határrendészeti Kirendeltségre, ahol meghallgatják.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 73 határsértő Csongrád-Csanád megyében szombaton. A rendőrök 48 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 9 személyt elfogtak, 30 fő bejutását pedig megakadályozták.

 

Lezárt akta: nem adott elsőbbséget

A bajai rendőrök vádemelést javasolnak azzal a férfivel szemben, aki közlekedési szabályt szegett, és ezért egy motoros megsérült.

 

Határsértőket tartóztattak fel Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határsértő Tompánál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Tompánál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.