Illegális migránsok Hercegszántó-Hóduna térségében

2020. 11. 07., szo - 05:16
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A négy külföldi férfit a járőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

A járőrök 2020. november 7-én 5 órakor tartóztattak fel öt illegális migránst Hercegszántó-Hóduna közigazgatási területén. A férfiak szír állampolgárnak vallották magukat.

Személyazonosságukat, illetve magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni, így a járőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Emberölés Szegeden

Eddig tisztázatlan körülmények közt életét vesztette egy nő egy szegedi panzióban. A rendőrök a férjét elfogták és előállították.

 

„Szombathely Közrendjéért-díj”

A közrend és a közbiztonság védelme és megszilárdítása érdekében végzett kimagasló szakmai munkájaként elismerésben részesült a Szombathelyi Rendőrkapitányság vezetője.

 

Egy videósé a médiadíj

A Rendőrség Napja alkalmából Dr. Mecser Tamás r. ezredes Borsod-Abaúj-Zemplén megye megbízott rendőrfőkapitánya Jánosik Gergő videós-youtubernek „Aszaly Antal - az Év Médiapartnere” díjat adományozott.