Körözött férfit fogtak el a határon

2018. 10. 03., sze - 08:04
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Az ártándi határon fogták el a rendőrök azt a férfit, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitányság körözött.

Egy román forgalmi rendszámú mikrobusz jelentkezett belépésre az Ártánd Közúti Határátkelőhelyen 2018. október 2-án 19 óra körül. A rendőrök ellenőrizték a sofőr és utasai adatait, amely során megállapították, hogy az egyik utassal szemben közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének gyanúja miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitányság elfogatóparancsot adott ki. Az egyenruhások a férfit elfogták, majd előállították a Biharkeresztesi Rendőrőrsre.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.