Lengyel gépkocsiban fedezték fel a rendőrök az illegális migránsokat Gelénesnél

2020. 06. 29., h - 23:26
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A sofőr ellen embercsempészés miatt indul büntetőeljárás.

A Barabási Határrendészeti Kirendeltség munkatársai Gelénes külterületén ellenőriztek egy lengyel honosságú személygépkocsit 2020. június 29-én 21 óra 43 perckor. A járművet egy 36 éves lengyel férfi vezette, két utasa pedig - akik mindegyike szír állampolgárnak vallotta magát -, okmányokkal nem rendelkezett, és  magyarországi tartózkodása jogszerűségét sem tudta igazolni.

A rendőrök a sofőrt és utasait is előállították a határrendészeti kirendeltségre, ahol elszámoltatásuk megkezdődött. A lengyel férfi ellen embercsempészés miatt indul büntetőeljárás. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrreceptek a piaci lopások megelőzésére

Elloptak egy pénztárcát a miskolci Búza téri piacon. Tény, hogy a bevásárlótáska vagy a pult tetején hagyott pénztárcákat lopják el a legkönnyebben. A rendőrségi tapasztalatok azt mutatják, hogy a piacokon előforduló lopások néhány pénztárcabarát recepttel megakadályozhatók.

 

Mezőgazdasági járművek a forgalomban

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét a mezőgazdasági gépek közlekedésével kapcsolatos fokozott baleseti kockázatokra.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.