Lengyel gépkocsiban fedezték fel a rendőrök az illegális migránsokat Gelénesnél

2020. 06. 29., h - 23:26
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A sofőr ellen embercsempészés miatt indul büntetőeljárás.

A Barabási Határrendészeti Kirendeltség munkatársai Gelénes külterületén ellenőriztek egy lengyel honosságú személygépkocsit 2020. június 29-én 21 óra 43 perckor. A járművet egy 36 éves lengyel férfi vezette, két utasa pedig - akik mindegyike szír állampolgárnak vallotta magát -, okmányokkal nem rendelkezett, és  magyarországi tartózkodása jogszerűségét sem tudta igazolni.

A rendőrök a sofőrt és utasait is előállították a határrendészeti kirendeltségre, ahol elszámoltatásuk megkezdődött. A lengyel férfi ellen embercsempészés miatt indul büntetőeljárás. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 21 határsértő Csongrád-Csanád megyében a tegnapi nap folyamán. A rendőrök 17 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 4 fő bejutását pedig megakadályozták.

 

Többször visszajárt lopni

A tulajdonos tartotta vissza a rendőrök kiérkezéséig azt a 24 éves férfit, aki hat alkalommal lopott egy tatabányai zöldségesből.

 

Szép kor

Nyugállományú hadnagyot köszöntöttek az aktív alezredesek.

 

Ököllel ütötte a sértett fejét

A hajdú-bihari nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint többször is megverte az egyik alkalmazottját. A sértett súlyos-életveszélyes sérüléseket szenvedett.