Marihuána a csomagban

2019. 03. 19., k - 14:24
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Kábítószer-kereső szolgálati kutya szagolta ki a tiltott szert a csengersimai határátkelőhelyen.

A csengersimai közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre 2019. március 18-án 16 órakor egy boszniai honosságú személygépkocsival közlekedő 35 éves román állampolgár. A rendőrök az ellenőrzés alatt kábítószer-kereső kutyával is átvizsgálták a gépkocsit. A szolgálati eb a külföldi nő csomagjainál jelzést adott. A rendőrök a tételes átvizsgálás során a nő táskájában 3,1 gramm kábítószer gyanúját keltő anyagot, az elvégzett gyorsteszt szerint marihuánát találtak. Az egyenruhások a járművezetőt a Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrsére előállították, ahol ellene kábítószer birtoklása bűncselekmény elkövetése miatt indítottak büntetőeljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hajnali garázdaság

A veszprémi rendőrök a helyszínen elfogták a bevásárlókocsival dobálózó 25 éves helyi lakost.

 

Falfirkák városszerte

A szekszárdi rendőrök három személyt gyanúsítanak azzal, hogy a város különböző pontjain legalább 51 graffitit készítettek.

 

Lóháton is vigyáznak a biztonságra

A Balatonkenesei Rendőrőrs lovas körzeti megbízottja és egy gyulafirátóti lovas polgárőr együtt teljesített szolgálatot Balatonfüreden.

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.