Várakozás a Csanádpalota autópálya-határátkelőhelyen is

2021. 11. 28., v - 15:38
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Röszke autópálya-határátkelőhely mellett, megnövekedett a várakozási idő a Csanádpalota autópálya-határátkelőhely belépő oldalán is a személyforgalomban. Célszerű a közúti átkelőket igénybe venni.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Röszke autópálya-határátkelőhelyen várakozás alakult ki vasárnap reggelre a dinamikusan megnövekedett forgalom miatt. Ugyancsak hosszabb várakozási idővel kell számolniuk az utazóknak a Csanádpalota autópálya-határátkelőhelyen is, ahol 2021. november 28-án délutánra háromórás torlódás alakult ki az országba belépő és egyórás az országból kilépő forgalmi sávokban.
Az utazók a gyorsabb határátlépés érdekében Románia vonatkozásában, választhatják a Kiszombor, Nagylak, Gyula és Battonya közúti átkelőket, ahol nem kell várakozási idővel számolni és 24 órás nyitvatartással működnek.
Az átkelőkön várható várakozási időkről a www.police.hu oldal Határinfo rovatában, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keressük Fekete Györgyöt

A csongrádi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 41 éves helybeli férfi megtalálásában.

 

Tetten ért tolvaj

A dabasi rendőrök elfogták azt a 25 éves férfit, aki a gyanú szerint egy örkényi házból pénzt lopott, ahova másnap visszament és négy tyúkot akart elvinni. Útját állták.