Átrendszámozás házilag

2018. 11. 27., k - 09:27
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Fennakadt a sofőr a marcali rutinellenőrzésen.

A Marcali Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 51 éves keszthelyi lakos ellen.

A közlekedésrendészeti járőrök 2018. november 26-án 18 óra 45 perckor Marcali belterületén ellenőriztek egy személygépkocsi vezetőjét és megállapították, hogy az autóra nem az ahhoz tartozó hatósági jelzések voltak felszerelve. T. Tivadar az intézkedés során elismerte, hogy egy másik járműről tette át a forgalmi rendszámokat. A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol - szabadlábon hagyása mellett - gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószert adott el Sopronban

A rendőrök elfogtak és kábítószer-kereskedelem bűntette miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy 42 éves helybéli férfit.

 

Lezárt akta: bombariadót fújt

Közveszéllyel fenyegetés miatt indult büntetőeljárás egy 27 éves várpalotai férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Baleset az 1-es úton

Tatabánya térségében egy kamion és egy személygépkocsi ütközött. A 45-ös kilométerszelvénynél teljes útlezárás van érvényben.