Átrendszámozás házilag

2018. 11. 27., k - 09:27
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Fennakadt a sofőr a marcali rutinellenőrzésen.

A Marcali Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 51 éves keszthelyi lakos ellen.

A közlekedésrendészeti járőrök 2018. november 26-án 18 óra 45 perckor Marcali belterületén ellenőriztek egy személygépkocsi vezetőjét és megállapították, hogy az autóra nem az ahhoz tartozó hatósági jelzések voltak felszerelve. T. Tivadar az intézkedés során elismerte, hogy egy másik járműről tette át a forgalmi rendszámokat. A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol - szabadlábon hagyása mellett - gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alig szabadult

A dunaföldvári rendőrök elfogták, és gyanúsítottként hallgatták ki azt a 46 éves gyöngyösi férfit, aki a város több üzletéből vitt, amit ért.

 

Etil-heptedron és ADB-BUTINACA

A nagykátai nyomozók rajta ütöttek egy tápiósági páron, akik a gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedtek.

 

A bűn nem kifizetődő

A szentesi rendőrök elfogtak egy internetes csalásokra szakosodott csoport négy tagját, akik a világhálón eladásra szánt tűzifát hirdettek, amelyek leszállítását a vételár kifizetése után a vásárlók részére nem teljesítették.

 

Alkalom szüli a tolvajt

Több százezer forintot lopott el a pultból, a VI. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható férfit.

 

Emlékeztették

Nem rémlett a kerékpárlopás annak a 25 éves férfinek, akit a rendőrök ébresztettek alkoholmámoros álmaiból. A biciklit visszaadták tulajdonosának.