Bács-Kiskun megyei baleseti összesítő

2018. 03. 08., cs - 09:09
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra közlekedési balesetei Bács-Kiskun megyében.

 

Megyénkben az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel járó és tíz anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

 

Kecskemét külterületén, az 5303-as számú úton Helvécia irányába közlekedett 2018. március 7-én 16 óra körül egy 30 éves férfi Opel Vectra típusú személygépkocsival. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján az út 6.570-es méterénél az előtte haladó járművek előzésébe kezdett, azonban nem győződött meg arról, hogy autója előzését egy 51 éves nő egy Kia személygépjárművel már megkezdte. Az asszony a baleset elkerülése érdekében járművét az útpadkára kormányozta, ahol egy fának ütközött. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a nő súlyos sérülést szenvedett. 

 

Kérjük, vezessenek óvatosan és körültekintően! Előzni csak abban az esetben szabad, ha az előzés céljából igénybe venni kívánt forgalmi sávban szemből közlekedő járművek forgalmát a manőver nem zavarja, illetve az előzni kívánó jármű előzését más jármű nem kezdte meg. Az előzést csak akkor lehet megkezdeni, ha a megelőzendő jármű mellett megfelelő oldaltávolságot lehet tartani, illetve ugyanabban a forgalmi sávban haladó másik jármű előzési szándékot nem jelzett. Az előzés befejezése után a járművel a megelőzött jármű elé, annak zavarása nélkül kell tudni visszatérni.

 

Ne feledjék: a balesetek megelőzhetőek!

 

Balesetmentes közlekedést kíván a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság!

 

1

2

3


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset az 1-es számú főúton

Bicske térségében egy motorkerékpár, valamint egy gépkocsi ütközött össze, ezért teljes útlezárás van érvényben.

 

Halálos vonatgázolás

Siófok belterületén személyvonat ütött el egy segédmotoros kerékpárt toló férfit.

 

A szag miatt buktak le

A készenléti rendőröknek a megállított autóból áradó kábítószer jellegzetes illata tűnt fel.

 

Letartóztatásban

Elrendelték a letartóztatását annak a férfinak, aki kirabolt egy időskorú férfit Mátraterenyén.