Balesetek Nógrád megyében

2021. 07. 12., h - 08:49
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt három napon öt személyi sérüléssel járó és kilenc anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Szécsény belterületén, az Attila útról hajtott a Rákóczi útra személygépkocsival egy 28 éves férfi 2021. július 9-én 18 óra 30 perc körül, amikor összeütközött az ott haladó másik személygépkocsival. A balesetben három személy sérült meg. 

Július 10-én 12 óra körül közlekedett személygépkocsival egy 26 éves nő Balassagyarmat belterületén, a Leiningen Károly úton, amikor a padkára, majd a járművel az út menti vízelvezető árokba hajtott és egy jelzőtáblának ütközött. Ugyanezen a napon a délutáni órákban Pásztó külterületén, az egyik földút és a 2122-es számú út kereszteződésében ütközött össze egy motorkerékpárral közlekedő 37 éves férfi egy személygépjárművel. A két baleseten ketten sérültek meg.

Egy 26 éves férfi közlekedett személygépkocsival 2021. július 11-én 21 óra 20 perc körül Eresztvény irányából Somoskőújfalu felé, amikor a járművel az úttesten megcsúszott, tengelye körül megpördült és felborult. A balesetben a gépkocsi vezetője sérült meg, a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett.  

Nagylóc belterületén, a Dózsa György úton közlekedett személygépkocsival egy 19 éves nő július 11-én 16 óra körül, amikor a vizes úttesten a járművel megcsúszott, azzal az út menti vízelvezető árokba csapódott, majd egy fának ütközött. A balesetben a 19 éves nő és utasa sérült meg.

Nógrád megye területén az elmúlt három napon további kilenc anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén és három ittas vezetővel szemben intézkedtek a rendőrök.

A rendőrség felhívja a gépjárművezetők figyelmét a járművek sebességének helyes és az adott útviszonyokhoz igazított megválasztására, és ne feledjék a legjobb balesetmegelőzés, ha betartják a KRESZ szabályait!

Balesetmentes közlekedést kíván a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság!

 

...hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 32 éves magyar sofőr ellen, aki négy külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.