Baleseti összesítő

2017. 08. 12., szo - 06:41
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Két személyi sérüléssel járó baleset történt Fejér megyében az elmúlt 24 órában.

 

Székesfehérvár, Rákóczi úton történt közúti közlekedési balesetnél intézkedtek a rendőrök 2017. augusztus 11-én reggel. A rendelkezésre álló adatok alapján egy 73 éves férfi kerékpárjával közlekedett az út mellett kiépített gyalogosjárdán, majd az Ősz utca kereszteződésében kihajtott az úttestre és ott nekiütközött egy menetrend szerint közlekedő autóbusznak. A kerékpáros férfi nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Székesfehérvár, Budai úton történt közúti közlekedési balesetnél intézkedtek a rendőrök 2017. augusztus 11-én reggel. A rendelkezésre álló adatok alapján egy 23 éves nő személygépkocsijával a Budai út és Várkörút kereszteződésébe a jelzőlámpa tílos jelzése ellenére behajtott, ahol egy 36 éves nő, aki kerékpárral közlekedett nekiütközött. A baleset következtében a kerékpáros nő könnyebb sérüléseket szenvedett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két férfi, egy eset, három bűncselekmény

Engedély nélkül fogott ki halakat két férfi egy tóból, Geszt külterületén. A tó partjáról búzát is loptak, majd egyikük ittasan vezette azt a kisbuszt, amivel a lopott dolgokat szállították. A Sarkadi Rendőrkapitányság az ügy vizsgálatát befejezte.