Baleseti összesítő

2017. 08. 21., h - 08:46
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Mint ahogy arról beszámoltunk, egy férfi közlekedett személygépkocsival a 71-es számú úton Révfülöp irányából Badacsony irányába 2017. augusztus 20-án délután. Haladása során egy kereszteződéshez érve összeütközött az előtte forgalmi okból álló gépjárművel, melynek következtében egy személy könnyű sérülést szenvedett.

Bakonykoppány felől Pápa irányába haladt egy nő személygépkocsival 2017. augusztus 20-án hajnalban. Eddig tisztázatlan körülmények között egy jobbra ívelő útkanyarulatban a járművel a menetirány szerinti bal oldalra sodródott, majd a gépkocsi az oldalára dőlve állt meg. A baleset során a járművezető könnyebben megsérült.

A fentieken túl további öt anyagi káros közlekedési baleset jutott a Veszprém megyei rendőrök tudomására.

Balesetmentes közlekedést kíván a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a rendőrök

Érvényes vezetői engedély és a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül közlekedett a gépjárművel a 19 éves nógrádmegyeri férfi.

 

Szemmel ténylegesen meglátták

Hiába próbált elsunnyogni a szigetszentmiklósi rendőrök elől, elfogták azt az 57 éves férfit, aki az eltiltás hatálya alatt vezetett járművet.

 

Lopás, rablás, végül őrizet

A kiskunhalasi nyomozók egy napon belül elfogták a fiatalt, aki a gyanú szerint legalább négy bűncselekménnyel gyanúsítható.