Baleseti összesítő

2017. 12. 19., k - 08:16
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt Vas megyében.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt az elmúlt 24 órában. Munkatársaink ezen kívül tizenkét, személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Egy álló személygépkocsinak ütközött járművével Szombathelyen, majd távozott a helyszínről az a gencsapáti férfi, akit lakcíméről állítottak elő munkatársaink. Az intézkedés során alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért vele szemben – járművezetői engedélye elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Celldömölk felől Kemenespálfa irányába tartott személygépkocsijával egy celldömölki férfi, amikor járművével a nedves úttesten megcsúszott és a menetiránya szerinti bal oldali árokba csapódva állt meg. A baleset következtében a sofőr az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben sérült.

Ugyancsak a nedves úttesten csúszott meg és a menetiránya szerinti jobb oldali árokba csapódott személygépkocsijával egy helyi férfi Körmenden. A sofőrrel szemben felmerült a gyanú, hogy alkohol fogyasztását követően ült volán mögé és az alkalmazott alkoholszonda is pozitív értéket mutatott. Vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Pozitív értéket mutatott az alkoholszonda annál a kemenesmagasi férfinél is, akit Kemenesmagasi térségében állítottak meg a rendőrök. Munkatársaink a sofőrt előállították a Celldömölki Rendőrkapitányságra és vele szemben – járművezetői engedélye elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

 

Kérjük, hogy a mindenkori időjárási, látási és útviszonyoknak megfelelően közlekedjenek! Számoljanak azzal, hogy a téli hónapok velejárói a csúszós utak és a változó időjárási tényezők. A balesetek elkerülése érdekében kérjük a gépjárművezetőket, ha autóba ülnek, tartózkodjanak a szeszes ital fogyasztásától!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Okosórát lopott, keressük

A terézvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Sérülést okozott, keressük

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki miután többször megütött és megrúgott egy másik vendéget, távozott egy szegedi szórakozóhelyről.

 

Vonaton megbújt migránsok

Egy gyorsvonat padlásterén megbújva próbált meg jogellenesen bejutni Magyarországra három illegális migráns.

 

Lopás és orgazdaság

A pápai rendőrök négy órán belül azonosították a betörőt és az orgazdát is.