Baleseti összesítő

2018. 06. 05., k - 08:45
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Győr-Moson-Sopron megye területén az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel és 6 anyagi kárral járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint Sopronban egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2018. június 4-én 15 óra 46 perckor.  A kiérkező rendőrök megállapították, hogy egy gépkocsivezető tolatni akart autójával, azonban a manőverét nem kellő körültekintéssel hajtotta végre, ezért a járműve hátsó részével fellökte a gépkocsi mögött közlekedő gyalogost. A baleset során a gyalogos 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba vitték. A baleset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja.

A 8611-es számú mellékúton Beled irányából Kapuvár felé közlekedett egy 23 éves sofőr 2018. június 4-én 18 óra 43 perckor. Haladása során a mellékút 2+800. kilométerszelvényéhez érve a sofőr a gépkocsija jobb oldali visszapillantó tükrével elsodorta az előtte közlekedő 57 éves kerékpáros nőt, aki ennek következtében az árokba esett. Ezután a sofőr továbbhaladva elütött egy másik 58 éves kerékpáros férfit is, aki először a gépkocsi szélvédőjére, onnan pedig a motorháztetőre esett. Eközben az autó az úttestről lehaladva a jobb oldali árokba hajtott, ahol a kerékpáros a gépkocsi elé vágódott, majd az autó a sérült személyre gurulva állt meg. A baleset során a kerékpáros férfi 8 napon túl gyógyuló súlyos, míg a kerékpáros asszony 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Csornai Rendőrkapitányság vizsgálja.

1

2


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 25 éves román sofőr ellen, aki 12 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Lezárt akta: Jockey kalandjai

A dunakeszi rendőrök befejezték a staffordshire terrier tolvaja elleni nyomozást, a gyanúsítottal szemben vádemelést javasoltak.