Baleseti összesítő

2018. 06. 12., k - 08:37
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 15 anyagi kárral és 2 személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2018. június 11-én 14 óra körül az 1-es számú főúton. A helyszíni szemle adatai alapján egy 53 éves férfi közlekedett motorkerékpárral Győr felől Gönyű irányába. Haladása során - eddig tisztázatlan körülmények között - nekiütközött a vele azonos sávban előtte közlekedő személygépkocsinak. Az ütközés következtében a motorkerékpár vezetője megsérült.

A balesetkörülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Kapuváron a Fő téren. Személygépkocsival közlekedett egy 56 éves helyi férfi a Fő tér felől a Győri út irányába, a közeli bolt parkolójában. Közeledését észlelte egy 77 éves kerékpáros nő aki a járművel való ütközés elkerülése érdekében fékezett és a kétkerekűről leszállt, azonban a személygépkocsi - eddig tisztázatlan okból - áthajtott a biciklis bal lábfején. A baleset következtében a 77 éves helybéli nő súlyos sérülést szenvedett.

A baleset körülményeit a Csornai Rendőrkapitányság vizsgálja.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Sikeres újraélesztés

Az Esztergomi Rendőrkapitányság rendőre a Police Medic képzésen tanultak szerint tartott életben egy 56 éves férfit.

 

Templomban rongált

A soproni rendőrök rövid időn belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 35 éves helyi férfit.

 

Baleset az M7-es autópályán

Polgárdi társégében egy személyautó szalagkorlátnak ütközött, ezért a forgalom egy sávon halad a Balaton felé.