Baleseti összesítő Győr-Moson-Sopron megyéből

2021. 09. 17., p - 08:57
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel, valamint tíz anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek megyénk útjain.

Az M1-es autópályán, Budapest felől Hegyeshalom irányába közlekedett személygépkocsijával 2021. szeptember 16-án 23 óra 45 perckor egy 43 éves kecskeméti nő. Haladása során a 152-es kilométerszelvényhez érve – vélhetően figyelmetlenségéből kifolyólag – gépjárművét erőteljesen balra kormányozta, majd elveszítette uralmát az autó felett, és nekiütközött a vele azonos irányba, a mellette lévő sávban közlekedő kamionnak. A karambol hatására a személygépkocsi az útról lesodródott és a pálya melletti füves vízelvezető árokba csapódva állt meg.

2

A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban mindkét járműben anyagi kár keletkezett.

3

Az eset körülményeit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

3

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az utak biztonságáért, a balesetek elkerüléséért a legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek azzal, hogy figyelmesebben, türelmesebben, a szabályokat betartva vesznek részt a közúti közlekedésben.

…hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás az M43-as autópályán

Műszaki mentés miatt teljes az útlezárás az M43-as autópálya Szeged felé vezető oldalán, Kövegy közelében, ahol korábban anyagi káros baleset történt.

 

Felgyújtotta a nagyszülei házát

A rendőrök őrizetbe vették azt a perkupai fiatalembert, aki bosszúból felgyújtotta a nagyszülei házát, majd több hozzátartozóját is megfenyegette.