Baleseti összesítő Vas megyéből

2019. 05. 17., p - 08:01
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel járó, valamint három anyagi kárral végződött közlekedési baleset történt.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2019. május 16-án a megyeszékhelyen. Egy egyházasrádóci lakos személygépkocsival közlekedett a Vépi úton a 86-os számú főút irányából a Zanati út felé, amikor kanyarodása során a kellő figyelem és körültekintés elmulasztása miatt későn észlelte a vele szemben szabályosan közlekedő motorost. A motorral közlekedő férfi azért, hogy az ütközést elkerülje járművét balra kormányozta, amelynek következtében egy, az út szélén parkoló autónak ütközött. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a balesetben a motoros súlyos sérüléseket szenvedett.

Az eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.

A közlekedési balesetek elkerülése érdekében felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek.

..., hogy mindenki hazaérjen!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Földkábelt loptak

Két szlovák férfi a munkahelyéről lopott vörösréz kábeleket, amit később értékesíteni akartak. A komáromi rendőrök elfogták és kihallgatták a tetteseket.

 

Négy évtized egy munkahelyen

Negyven év munkaviszony után nyugállományba vonult a Csongrád Megyei Rendőr- főkapitányság állományából Csenkeiné Örkényi Eleonóra. A pénzügyi szakember egész életében egy területen dolgozott.