Befejezték az ügy vizsgálatát

2019. 01. 22., k - 13:59
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A kaposvári rendőrök közúti baleset okozás gyanúja miatt indítottak eljárást egy 62 éves nő ellen.

Az ügy adatai alapján 2018. november 1-jén 18 óra körül Kaposváron, a Béke utcai lakótelepen egy sofőr figyelmen kívül hagyott egy "Elsőbbségadás kötelező!" jelzőtáblát, ezért összeütközött egy neki balról érkező gépkocsival. Az igazságügyi orvosszakértői vélemény szerint a vétlen gépkocsi vezetője nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. A büntetőeljárás során beszerzett adatok alapján a balesetvizsgálók gyanúsítottként hallgatták ki a balesetet okozó kaposvári nőt.

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügyben keletkezett iratokat megküldte az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.