Békés megyében történt

2020. 05. 18., h - 08:53
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Közokirat-hamisítás gyanúja miatt intézkedtek, egy nőt őrizetbe vettek és két eltűnt tizenéves fiút megtaláltak a rendőrök.

Békés megyében, 2020. május 17-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Közokirat-hamisítás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. május 17-én 12 óra 30 perc körül, a gyulai közúti határátkelőhelyen. Egy román állampolgár személygépkocsival akarta elhagyni az országot, de a határrendészek megállapították, hogy az autó műszaki adatlapján az érvényességi időt meghamisították. A férfi ellen a Gyulai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2020. május 17-én szabálysértési őrizetbe vett egy sarkadi nőt, mert Békéscsaba külterületén, egy út mellett az arra járó autósoknak pénzért szexuális szolgáltatást kínált. A 31 éves nőt a rendőrség munkatársai tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2020. május 17-én megtaláltak két fiatalt, akik engedély nélkül voltak távol egy lakásotthonból. A 17 éves fiúkat biztonságba helyezték, visszavitték őket abba az intézménybe, ahol élnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Visszafordítás!

Baleset miatt teljes szélességében lezárták az utat az 51-es főút Dunavarsány és Majosháza közötti szakaszán.

 

Kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Illegális migránst fogtak el Nagylakon

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök egy illegális migránst fogtak el Nagylak külterületén. A határsértő ellen idegenrendészeti eljárás indul.