Betörte a busz ablakát

2019. 11. 23., szo - 08:00
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A kiskunfélegyházi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A kiskunfélegyházi buszpályaudvaron parkoló egyik busz bal első ablaküvegét ismeretlen elkövető 2019. augusztus 30-án 13 óra 30 perc körül betörte.

A helyi nyomozók pár óra alatt beazonosították és rongálás, valamint garázdaság miatt gyanúsítottként hallgatták ki az akkor még 26 éves tiszaalpári lakost. A férfi kihallgatásán beismerő vallomást tett.

A szükséges eljárási cselekményeket elvégezték a nyomozók, és az iratokat vádemelési javaslattal a napokban átadták az illetékes ügyészségnek.

1

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 73 határsértő Csongrád-Csanád megyében szombaton. A rendőrök 48 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 9 személyt elfogtak, 30 fő bejutását pedig megakadályozták.

 

Lezárt akta: nem adott elsőbbséget

A bajai rendőrök vádemelést javasolnak azzal a férfivel szemben, aki közlekedési szabályt szegett, és ezért egy motoros megsérült.

 

Határsértőket tartóztattak fel Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határsértő Tompánál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Tompánál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.