Bíróság elé áll a sofőr

2020. 01. 26., v - 11:09
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy ittas járművezetővel szemben folytatott.

Járművezetés ittas állapotban vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Nagykanizsai Rendőrkapitányság egy 23 éves férfival szemben. A gyanúsított 2020. január 14-én 18 óra 45 perc körül alkoholfogyasztás után vezette Mazda típusú autóját, amikor az egyenruhások Zalaszabaron, a Kossuth Lajos utca és a Kinizsi Pál utca kereszteződésében ellenőrizték, majd előállították a rendőrkapitányságra.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Nagykanizsai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és bíróság elé állítási javaslattal az iratokat átadta az ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Sportfelszerelésekkel üzletelt, többeket becsapott

Csalással gyanúsít a rendőrség egy békéscsabai férfit, mert az ellene indult nyomozás adatai szerint országszerte károsított meg sportegyesületeket, klubokat. Az ügy vizsgálata befejeződött.

 

Lökhárító mögé rejtett marihuána

A budapesti felderítők befejezték annak a szerb férfinek az ügyét, aki az autójába rejtve közel 40 millió forint értékű kábítószert hozott Budapestre.

 

Tetten érte a tulaj

A debreceni rendőrök elfogták azt a férfit, aki egy gépkocsiból akart lopni.