Budapesti baleseti összesítő

2019. 01. 13., v - 05:40
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra közlekedési balesetei.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság területén az elmúlt 24 órában a rendőrök 26 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A balesetekben öten könnyebben, hárman pedig súlyosan megsérültek.

A rendelkezésre álló adatok szerint  2019. január 12-én 13 óra 10 perc körül két autó ütközött össze Budapest XIV. kerületében, a Mogyoródi út és a Mexikói út kereszteződésében, mert az autó vezetője úgy hajtott be az útkereszteződésbe, hogy figyelmen kívül hagyta az elsőbbségadás kötelező jelzőtáblát és összeütközött a neki jobbról érkező, szabályosan közlekedő autóval. A balesetben nem sérült meg senki. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Kérjük, tartsák be a közlekedési szabályokat, vezessenek óvatosan!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Kamionban bújtak meg az afgán határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.