Duplán körözték

2019. 10. 23., sze - 08:51
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Szabálysértési elzárás végrehajtása érdekében adtak ki elfogatóparancsot egy békási férfi ellen, mert nem fizette meg a rá kiszabott bírságokat.

A járőrök 2019. október 21-én 21 óra 48 perckor Fonyódon igazoltattak egy 39 éves békási sofőrt. Megállapították, hogy ellene a Pápai Rendőrkapitányság, valamint a Budapesti Rendőr-főkapitányság szabálysértési elzárás végrehajtása miatt körözést rendelt el. A rendőrök a férfit elfogták és előállították a Fonyódi Rendőrkapitányságra, majd október 22-én Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába vitték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

 

Bosszúból rátámadt - vádjavaslat

Barátnője szakítani akart, ezért felpofozta és ellökte őt az a 36 éves férfi, akinek ügyében a dabasi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Szír migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Segítettek a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.