Elfogás

2018. 09. 12., sze - 08:34
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Lopás miatt körözték a szombathelyi nőt.

A zalaegerszegi rendőrök 2018. szeptember 11-én 14 óra 55 perckor Pacsán, a Rákóczi Ferenc utcában igazoltattak egy 22 éves nőt. Megállapították, hogy a Szombathelyi Törvényszék lopás bűntett elkövetése miatt körözését rendelte el. Az egyenruhások a fiatal nőt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd bűnügyi őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közúti szűrés

Öt ittas sofőr okozott közúti közlekedési balesetet Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain az év harminchetedik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

Betörés közben érték tetten

A gödöllői rendőrök egy 19 éves férfit vettek őrizetbe, aki a gyanú szerint az elmúlt napokban több betörést is elkövetett Gödöllő és Bag területén.

 

Kamionban bújt meg

Egy külföldi férfi próbált meg Tompánál jogellenesen bejutni Magyarország területére.

 

Más bankkártyáját használta

Csalás bűntett elkövetése miatt indult eljárás egy 37 éves nemesszalóki lakos ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

 

Baleset az M6-os autópályán

Ercsi térségében szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi, ezért a főváros felé vezető oldalon forgalomkorlátozásra kell számítani.