Eltiltották, mégis vezetett

2018. 11. 30., p - 07:55
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A 41 éves súri férfi az elfogását követő 24 órán belül bíróság elé állt.

Ácsteszéren igazoltattak a kisbéri járőrök egy személygépkocsival közlekedő férfit 2018. november 28-án 11 órakor. A rendőrök ellenőrizték a 41 éves férfi iratait, ekkor derült ki, hogy őt korábban a Győri Törvényszék eltiltotta a járművezetéstől. A szabálysértőt a járőrök előállították a Kisbéri Rendőrkapitányságra, ahol járművezetés eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt eljárást indítottak ellene. A férfit a rendőrség őrizetbe vette és másnap gyorsított eljárásban bíróság elé állította.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egészségügyi védőháló

A rendvédelmi szervek állományának hivatásos tagjai az átlagosnál nagyobb fizikai, pszichikai – esetlegesen biológiai, kémiai – kockázatnak lehetnek kitéve mindennapi munkájuk során.

 

Felgyorsult az ügymenet

2014 óta a 112-es hívásfogadó központok munkatársait kell tárcsázni baj esetén. Az elmúlt öt évben 25 milliónyian hívták fel ezt a számot, és sajnos nem csak akkor, ha segítséget akartak kérni.

 

Elismerések augusztus 20-a alkalmából

Elismeréseket adott át állami ünnepünk alkalmából dr. Halmosi Zsolt rendőr vezérőrnagy, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes 2019. augusztus 21-én a Rendőrségi Igazgatási Központban.