Eltiltották, mégis vezetett

2020. 10. 30., p - 08:30
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A nagykanizsai rendőrök szabálysértési őrizetbe vették azt a férfit, aki eltiltás hatálya alatt vezette személyautóját.

A dél-zalai város egyenruhásai 2020. október 29-én 15 óra 10 perckor Nagykanizsán, egy bevásárlóközpont parkolójában ellenőriztek egy személyautóval közlekedő 26 éves helyi férfit. Az igazoltatás során a rendőrök megállapították, hogy a sofőr vezetői engedéllyel soha nem rendelkezett, valamint a vezetéstől is eltiltás hatálya alatt áll. Az iratok ellenőrzése során derült ki az is, hogy a járműre annak üzembentartója kötelező felelősségbiztosítást nem kötött.

A rendőrök a sofőrt a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra előállították, majd járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették és a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták az embercsempészt

A rendőrök elfogtak egy cseh állampolgárt, aki 28 illegális migránst próbált jogellenesen Magyarország területére szállítani.

 

Forgalomkorlátozás Budapesten

Az október 23-i rendezvények miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 2021. október 20. és 24. között a fővárosban.

 

Díjkitűzés visszavonása

A Budapesti Rendőr-főkapitányság vezetője egy csoportosan elkövetett rablás bűntett miatt három férfi ellen kiadott nyomravezetői díjat 2021. október 19-én visszavonta.