Fejér megyében történt

2020. 05. 23., szo - 07:00
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Dégen közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett gyanúja, Székesfehérváron kábítószer birtoklása vétség gyanúja és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt történt rendőri intézkedések, előállítások.

Dégen, a Hunyadi utcából, 2020. május 22-én kora délután állítottak elő a rendőrök egy 42 éves helyi lakost, aki nem sokkal korábban egy tégladarabot hajított egy vele szemben közlekedő személygépkocsira, amelynek szélvédője betört. Az esemény során nem sérült meg senki. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást az ügyben.

Székesfehérváron, a Fő utcán igazoltattak egy 27 éves férfit a járőrök 2020. május 22-én délután, aki az ellenőrzés során zavartan viselkedett, ezért átvizsgálták a ruházatát is. Ennek során a 27 éves székesfehérvári lakos nadrágjának zsebéből kábítószergyanús anyag került elő. A férfit az egyenruhások a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, továbbá a növényi törmeléket lefoglalták, melynek hatóanyag-tartalmát igazságügyi szakértővel vizsgáltatják meg.

Szintén a fenti nap délutánján a Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai a megyeszékhelyen, a Kígyó utcában ellenőriztek egy személygépkocsit, és az azzal közlekedő sofőrt. A rendőrök az intézkedés során megállapították, hogy a 20 éves férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, és őt korábban a járművezetéstől jogerősen eltiltották. A sárkeresztúri lakost a rendőrségre előállították, és őrizetbe vétele mellett vele szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt eljárást indítottak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Három szír határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Marokkói határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Újabb határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.