Fejér megyében történt

2020. 05. 31., v - 07:47
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Ittas járművezetés, körözés és garázdaság miatt történt rendőri intézkedések.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. május 30-án reggel, Sárbogárdon. A Kossuth Lajos utcában ellenőrizték egy személygépkocsi vezetőjét, akinél alkoholfogyasztást jelzett a szonda, és a további légalkoholmérések is igazolták azt, hogy ittasan közlekedett. Az 54 éves helyi lakos vezetői engedélyét a járőrök elvették, és büntetőfeljelentés tettek ellene.

Eltűnés miatt körözött fiatalokat találtak meg 2020. május 30-án kora délután a rendőrök Zámolyon. A 13 éves lány és a 16 éves fiú engedély nélkül volt távol sárbogárdi otthonából. A rendőrök biztonságba helyezték őket, és visszavitték az intézménybe, ahol átadták nevelőiknek.

Ököllel rongált megy egy járművet egy 35 éves férfi 2020. május 30-án este Csákváron, a Damjanich utcában. Az ittas férfi szerelemféltésből szóváltásba keveredett az autó tulajdonosával. Ellene a Bicskei Rendőrkapitányság garázdaság miatt eljárást indított.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Gyakorlaton a rendőrkutyák

Szolgálati kutyás képzést tartottak a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2020. július 15-én, a Velencei-tó partján.

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szentesnél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Jutalom a kollégáknak

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője elismerésben részesített három balatonalmádi rendőrt a gépkocsifeltörők felderítésében és elfogásában végzett munkájáért.

 

Saját családja autóit verte szét

A szekszárdi rendőrök elfogták és előállították azt a 29 éves helyi férfit, aki nyugtató és alkohol hatása alatt egy fahusánggal esett neki két kocsinak.

 

Határsértők Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.