Figyelmetlen volt, balesetet okozott

2019. 05. 12., v - 08:10
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki súlyos sérüléssel járó balesetet okozott Pécsett.

Közúti baleset okozása miatt folytatott büntetőeljárást a Pécsi Rendőrkapitányság egy 40 éves olaszi gépkocsivezető ellen. A férfi 2019. március 1-jén a reggeli órákban Pécsett, a Verseny utcában közlekedett autójával. Balra kanyarodása során nem győződött meg arról, hogy járműve előzését a mögötte haladó gépkocsi már megkezdte, ezért összeütköztek.

Az egyenesen haladó autóban utazó két 17 éves lány súlyosan megsérült a baleset során. A rendőrök a férfit kihallgatták, a baleset okozásáért elismerte felelősségét.

Az ügy vizsgálatát a Pécsi Rendőrkapitányság befejezte, majd az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Kérjük, vezessenek óvatosan és körültekintően! Az ilyen és ehhez hasonló balesetek elkerülése érdekében a rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét arra, hogy balra kanyarodáskor mindig győződjenek meg arról, hogy a járművük előzését nem kezdte-e meg egy másik közlekedő!

… hogy mindenki hazaérjen!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két újszülött gyermekét ölte meg

A Fejér megyei nyomozók befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy sárkeresztúri nővel szemben folytattak kétrendbeli, tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett miatt.