Hamis rendszámú autóval ittasan közlekedett

2020. 02. 04., k - 07:04
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A kapuvári rendőrök egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt fogtak el egy győri férfit.

A járőrök Kapuváron, a Fő téren intézkedtek, egy a 85-ös számú főút felé közlekedő személygépkocsi vezetőjével szemben 2020. február 3-án 21 óra 10 perckor. Az ellenőrzés során az egyenruhások megállapították, hogy az autó hatósági jelzése nem a jármű eredeti rendszáma. A gépkocsit az alvázszám szerint Ausztriában helyezték forgalomba, azonban hamis német rendszámtáblákat szereltek fel rá. A sofőrrel szemben a rendőrök alkoholtesztert is alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott.

A járőrök a jármű 51 éves vezetőjét elfogták, és a Kapuvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett és ittas gépjárművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.