Három ittas sofőr az elmúlt 24 órában

2019. 08. 23., p - 07:29
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Hírek Veszprém megyéből.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában öt személyi sérüléssel járó és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy férfit vett őrizetbe halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Öt embert állítottak elő, köztük négyet bűncselekmény elkövetésének gyanújával. Ittas járművezetés miatt három sofőrrel szemben intézkedtek.

A járőrök 2019. augusztus 22-én 7 óra 30 perckor Alsóörs belterületén igazoltattak egy személyautóval közlekedő helyi lakost. A rendőri intézkedés során a 44 éves férfival szemben alkalmazott alkoholszondás vizsgálat pozitív értékkel zárult. A sofőrt további mintavétel céljából a járőrök előállították a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra, ellene közigazgatási bírságot szabtak ki a mért értéknek megfelelően.

A fenti eseten túl további két járművezetővel szemben intézkedtek a Veszprém megyei rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt. Egy esetben büntetőeljárás indult, további egy sofőrnek közigazgatási bírságot szabtak ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Gyújtogatás

A rendőrök egy kaposvári férfit gyanúsítanak az elkövetéssel.

 

Alkalom szülte a tolvajt

Bevásárlókocsira akasztott válltáskát lopott el egy ismeretlen nő egy tatabányai üzletből.