Heves megyei összesítő

2020. 08. 11., k - 08:22
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

Az elmúlt 24 órában a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén kettő személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

A rendőrök egy 60 éves tiszafüredi férfit ellenőriztek 2020. augusztus 10-én a késő esti órákban Heves belterületén, aki úgy közlekedett személygépkocsijával, hogy a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

A szolgálatot ellátó állomány egy főt fogott el az ellene érvényben lévő körözés alapján.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy aki ittasan járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal és ezzel saját, illetve mások életét, testi épségét is veszélyezteti!

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alig egy másodpercen múlott

Ismét egy simontornyai vasúti átjáróban levő térfigyelő kamera rögzítette azt a jogsértést, mely kis híján tragédiával végződött.

 

26 telefont lopott másfél hét alatt – elfogták a rendőrök

Az V. kerületi rendőrök a feltételezett elkövető bőröndjében nagy mennyiségű pénzt, okmányokat, és mobiltelefonokat találtak; azokat a gyanú szerint korábban a marokkói származású férfi lopta el belvárosi szórakozóhelyek vendégeitől.

 

Kamionban bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Tizenöt határsértő Kübekházánál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 15 migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.