Hírek Bács-Kiskun megyéből

2017. 09. 24., v - 08:57
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Megyénkben az elmúlt 24 órában két könnyű sérüléssel járó, valamint hét anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Két gépjárművezetőt vér-vizelet mintavétel miatt állítottak elő a járőrök.

 

A Kecskeméti Rendőrkapitányság 2017. szeptember 23-án 0 óra 40 perckor őrizetbe vette T. Tamás 23 éves helyi lakost, akivel szemben a Kecskeméti Törvényszék elfogatóparancsot adott ki közmunka le nem töltése miatt.

 

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság 2017. szeptember 23-án 10 óra 30 perckor őrizetbe vette a 19 éves B. Rolandot. A helyi lakos ellen a Dunaújvárosi Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki.

 

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság 2017. szeptember 23-án 19 óra 20 perckor őrizetbe vett egy 31 éves jánoshalmai férfit, aki ellen a Kiskunhalasi Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki lopás miatt.

 

A Kecskeméti Rendőrkapitányság 2017. szeptember 23-án 21 óra 10 perckor őrizetbe vette a 32 éves K. Jánost. A helyi férfival szemben szemben a Kecskeméti Törvényszék elfogatóparancsot bocsátott ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Késsel, ököllel

A rendőrök elfogták azt a három férfit, akik Debrecenben verekedtek össze.

 

Betört kirakat

Nemcsak a lopással gyanúsítható kecskeméti férfit, hanem az orgazdát is elfogták egy nap alatt a rendőrök.

 

Körözött Toyota hamis alvázszámmal

A magyar rendőrök a német hatóságok által körözött személyautót foglaltak le Csongrád megyében. A sofőrrel szemben egyedi azonosító jellel visszaélés miatt indult eljárás.

 

Személyvonaton bújt meg

Egy vonat hálófülkéjében megbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra egy illegális migráns.