Hírek Békés megyéből

2018. 04. 21., szo - 09:05
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Lopás kísérlet Békéscsabán, ittas járművezetés gyanúja miatt történt előállítás Szarvason és biztonsági intézkedés Füzesgyarmaton.

Békéscsabán elfogtak a rendőrök egy nőt, aki 2018. április 20-án, 10 óra 30 perc körül besurrant egy házba. A ház ajtaja nem volt bezárva, a nő az előszobában talált táskában kezdett el kutatni. Tetten érték, ezért elmenekült anélkül, hogy bármit kivett volna a táskából, amelyben egyébként az iratok mellett több tízezer forint volt. A Békéscsabai Rendőrkapitányság az 50 éves békéscsabai Sz. Józsefné ellen lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Szarvason, a Csabai útról, 2018. április 20-án, 19 óra körül ittas járművezetés gyanúja miatt előállítottak a rendőrök egy férfit. A helyszínen és a rendőrkapitányságon végzett légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, ezért büntető feljelentést tettek ellene. A férfinak nincs vezetői engedélye, és az autón, amivel közlekedett nincs érvényes kötelező felelősségbiztosítás, így a Szarvasi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárást is indít ellene.

Mentőt hívtak egy idős nőhöz a rendőrök 2018. április 20-án, délelőtt Füzesgyarmaton. A 71 éves asszony a Szabadság téren, egy parkolóban feküdt, amikor a rendőrök rátaláltak. Megszédült és elesett, emiatt nem tudott felállni, segítséget kérni. A rendőrök mentőt hívtak hozzá.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset az M7-es autópályán

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az M7-es autópályán, Balatonfenyves térségében.

 

Csalás miatt keressük

A terézvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Hétköznapi nyitvatartás

Több mint 8 ezer adag kábítószert vontak ki a piacról a budapesti nyomozók; az ügyet befejezték és vádemelési javaslatot tettek.

 

Szombati forgalomkorlátozások Budapesten

A mai napon, 2018. augusztus 18-án rendezvények és labdarúgó mérkőzés miatt forgalomkorlátozások lesznek Budapest I., II., III., V., IX., XI. és XIII. kerületében.

 

Lopás miatt keressük

A kőbányai rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.