Hírek Békés megyéből

2020. 05. 06., sze - 09:23
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Gerendáson balesetnél helyszíneltek, Békéscsabán egy csalással gyanúsítható férfit állítottak elő a rendőrök.

Gerendáson, az Ady Endre utca és a Kossuth utca kereszteződésében, 2020. május 5-én 7 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy tehergépkocsinak és összeütköztek. A mentők a személyautót vezető férfit könnyű sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2020. május 5-én előállítottak egy 60 éves békéscsabai férfit, aki a nyomozás eddigi adatai szerint megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy korábban egy nőtől azzal az ígérettel, hogy segít neki rendezni a hiteleit, kicsalt több millió forintot. Egy újkígyósi férfitől pedig átvett közel 2 millió forintnak megfelelő eurót azzal, hogy Magyarországra hozatja a férfi rokonainak hamvait. Ez azonban nem történt meg, és a pénzt sem adta vissza a megbízónak. A nyomozók a 60 éves békéscsabai férfit gyanúsítottként kihallgatták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bolgár kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamion alvázára kapaszkodott fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.