Hírek Békés megyéből

2020. 05. 19., k - 09:03
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Mezőkovácsházán balesetnél helyszíneltek, Békéscsabán ittas járművezetés gyanúja miatt, Gyulán közokirat-hamisítás miatt intézkedtek a rendőrök.

Mezőkovácsháza külterületén, 2020. május 18-án 16 óra körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben az egyik autó vezetője és utasa könnyebben megsérült. A baleset okát és körülményeit a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Békéscsaba külterületén, 2020. május 18-án 18 óra 30 perc körül árokba csúszott és fának ütközött egy személygépkocsi. A balesetben senki nem sérült meg, de a jármű vezetője a gyanú szerint ittas volt. A rendőrök a férfit előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol ittas járművezetés miatt büntetőeljárás, és azért, mert soha nem volt jogosítványa, szabálysértési eljárás indult ellene.

A Gyula Határrendészeti Kirendeltség rendőrei 2020. május 18-án 14 óra körül előállítottak egy román állampolgárt. A férfi személygépkocsival kilépésre jelentkezett, az ellenőrzését végző határrendészek megállapították, hogy az autó forgalmi engedélyében a műszaki érvényességi időt átírták. A 31 éves férfi ellen a Gyulai Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Saját családja autóit verte szét

A szekszárdi rendőrök elfogták és előállították azt a 29 éves helyi férfit, aki nyugtató és alkohol hatása alatt egy fahusánggal esett neki két kocsinak.

 

Határsértők Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Égből jövő biztonság

A legmodernebb eszközök alkalmazásával szélesítik tevékenységi skálájukat a nógrádi rendőrök.

 

Rugalmas reagálás

Az idei turizmus más lesz, mint ahogy azt a korábbi esztendőkben megszoktuk, csendesebbnek ígérkezik, de a fővárosi zsaruk hasonlóképpen felkészültek. Kapacitásaik hatékony kihasználásával szolgálják a Budapestre látogató hazai és külföldi turistákat.