Hírek Békés megyéből

2020. 06. 03., sze - 09:06
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Gyulán és Almáskamaráson szabálysértés, Gerlán pedig garázdaság miatt intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében, 2020. június 2-án két férfit vett szabálysértési őrizetbe a rendőrség. Egyikük személygépkocsival közlekedett Gyulán, a másik férfi segédmotor-kerékpárt vezetett Almáskamaráson. Korábban mindkettőjüket eltiltották a járművezetéstől, ezért a rendőrség munkatársai járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják őket.

Békéscsaba Gerla városrészében, 2020. június 2-án 17 óra körül egy férfi szóváltás után cserépléccel megütött egy horgászt. A horgász könnyű sérülést szenvedett, a férfi ellen a Békéscsabai Rendőrkapitányság garázdaság miatt büntetőeljárást indított.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Száguldott

Nem az időjárási és útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét az a fiatalember, aki egy úttestre kidőlt fának ütközött autójával a 37-es számú főúton.

 

Lezárt ügy: zebrán ütötte el

A Debreceni Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt folytatott büntetőeljárást egy hajdúszoboszlói férfival szemben.

 

Határsértők Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.