Hírek Békés megyéből

2021. 09. 23., cs - 08:38
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Békéscsabán és Nagyszénáson balesetnél helyszíneltek, Békésen ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében 2021. szeptember 22-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán, az Irányi utcában 9 óra után néhány perccel egy kerékpárral közlekedő nő elütött egy gyalogos férfit, aki egy jármű mögül lépett az útra. A balesetben a biciklis könnyebben megsérült. Nagyszénáson, az Orosházi út és a Táncsics utca kereszteződésében 14 óra 45 perc körül egy kerékpáros gyermek nem adott elsőbbséget egy személyautó vezetőjének és összeütköztek. A mentők a fiatal fiút könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. szeptember 22-én 3 óra 30 perc körül Mezőberényben, a Petőfi utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A 29 éves szegedi férfit a rendőrök előállították a Békési Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették az autós vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 25 éves román sofőr ellen, aki 12 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Lezárt akta: Jockey kalandjai

A dunakeszi rendőrök befejezték a staffordshire terrier tolvaja elleni nyomozást, a gyanúsítottal szemben vádemelést javasoltak.