Hírek Fejér megyéből

2018. 01. 02., k - 08:41
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Ercsiben, a Dózsa György útra kértek rendőri segítséget 2018. január 1-jén délelőtt, mivel egy Opel típusú személygépjármű egy lakóház kerítésébe hajtott, majd az autót vezető férfi elhagyta a helyszínt. A kiérkező járőrök a baleset helyszínétől nem messze ellenőrzés alá vontak egy személyt, akinek az arcán sérülések voltak láthatóak. A 72 éves férfi elismerte, hogy korábban ő vezette a hátrahagyott autót és érvényes vezetői engedéllyel sem rendelkezik, valamint a nála alkalmazott légalkoholmérő is pozitív értéket mutatott. A baleset bekövetkezésének a körülményeit az illetékes rendőrkapitányság vizsgálja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Kamionban bújtak meg az afgán határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Múzeumi Mozi

A Rendőrmúzeum (1087 Budapest, Mosonyi utca 5.) 2019. március 20-án 15 órai kezdettel tisztelettel várja az érdeklődőket a „Múzeumi Mozi” című programsorozat következő filmvetítésére: