Hírek Fejér megyéből

2019. 09. 07., szo - 07:24
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy kislóki férfi ittasan okozott balesetet, míg Székesfehérváron egy kerékpárost ütöttek el.

Egy 36 éves kislóki férfi haladt autójával 2019. szeptember 5-én késő este, Sárbogárdról, amikor a 6305-ös főúton egy kanyarban kisodródott és az út mellett található kerítésoszlopnak ütközött. A baleset következtében a sofőr és utasa könnyebben sérült. Az autót vezető férfi a vezetés előtt alkoholt fogyasztott, ezért a rendőrök vele szemben büntetőeljárást kezdeményeztek ittas járművezetés vétsége miatt.

Székesfehérvár-Emmaróza külterületén, a 7-es főúton történt 2019. szeptember 6-án, a kora reggeli órákban az a közlekedési baleset, amelynél egy kerékpárost elütöttek. Egy 42 éves szabadbattyáni férfi haladt autójával, amikor a kerékpáros mellé ért, de mivel nem tartott megfelelő oldaltávolságot, a biciklist elsodorta. A kerékpárosnak a baleset következtében súlyos sérülései keletkeztek. A szabadbattyáni férfival szemben közúti baleset gondatlan okozása miatt indítottak büntetőeljárást a székesfehérvári rendőrök.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szívtájékon szúrta

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói vádemelést javasolnak azzal a 48 éves nővel szemben, aki a gyanú szerint életveszélyes sérülést okozott élettársának.