Hírek Fejér megyéből

2020. 03. 24., k - 09:20
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A járőrök a 61-es számú főúton, Előszállás külterületén intézkedtek 2020. március 23-án kora délután egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset helyszínén. A rendőrök a helyszíni szemle során megállapították, hogy egy Seat típusú személygépkocsi 41 éves dunaújvárosi vezetője haladása során hátulról nekiütközött egy forgalmi okok miatt várakozó BMW típusú személyautónak. A baleset során a Seat utasa megsérült.

A baleset bekövetkezésének körülményeit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vizsgálja.

12

A járőrök Móron, a Klapka György utcában ellenőriztek 2020. március 23-este egy Citroen típusú személygépkocsit és 58 éves helyi sofőrjét. A férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért a rendőrök a férfit további mintavételre előállították, vezetői engedélyét pedig a helyszínen elvették. Az eset miatt járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hat óra alatt nyolcvanöt szabálytalankodó

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai ezúttal a passzív biztonsági eszközök használatára fókuszáltak a megyei összevont fokozott ellenőrzés alkalmával.

 

Kamionban bújt meg

Tompánál egy külföldi férfi próbált meg jogellenesen bejutni az országba.

 

Öt határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két év után rendőrkézen

A hajdúhadházi rendőrök nemzetközi elfogatóparancs alapján keresték azt férfit, akit külföldi hatóság segítségével fogtak el.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.