Hírek Fejér megyéből

2020. 07. 15., sze - 08:34
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 39 éves adonyi lakos ellen. A nyomozás adatai alapján a férfi 2020. július 13-án kora délután Adonyban, a Bajcsy- Zsilinszky utcában található szolgáltató ház előtt található kerékpártárolóból eltulajdonított egy lezáratlan női kerékpárt. A rendőrök a kiterjedt adatgyűjtés során rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, akit előállítását követően gyanúsítottként hallgattak ki.

 

A járőrök Sárbogárdon, az Ady Endre úton igazoltattak 2020. július 14-én délután egy 19 éves helyi fiatalt. A rendőrök az intézkedés során megállapították, hogy a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy társával 2020. január 31-én hajnalban egy mezőszilasi családi házból ékszereket tulajdonított el. A férfit a rendőrök a helyszínen elfogták, majd előállítását követően lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

1

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Szatymaz közelében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.