Hírek Fejér megyéből

2020. 10. 11., v - 08:19
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök 2020. október 10-én kora délután a 62-es számú főút 9-es kilométerénél, Perkáta közelében. A helyszíni szemle során az egyenruhások megállapították, hogy egy 29 éves dunaújvárosi férfi Perkáta felől Dunaújváros irányába közlekedett gépkocsijával, azonban előzési manőverét követően letért az útpadkára, melynek következtében elvesztette uralmát a járműve felett és először egy vízelvezető árokba csapódott, majd az úttestet szegélyező útpadkán állt meg. A baleset következtében a jármű sofőrje, valamint a gépkocsi 16 és 26 éves utasai is megsérültek. A baleset körülményeit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vizsgálja.

123

A rendőrségre verekedésről érkezett bejelentés 2020. október 10-én délután Székesfehérvárról, a Piac térről. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy egy 35 éves helyi férfi, valamint egy 25 éves sárkeresztúri lakos előzetes szóváltást követően bántalmazta egymást. Az egyenruhások a két férfit a helyszínen elfogták, majd előállításukat követően garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt indult velük szemben eljárás a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kettős emberölés Kislángon

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a bejelentéstől számított egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.