Hírek Fejér megyéből

2020. 10. 29., cs - 08:38
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Bolti lopóval és körözött személlyel szemben intézkedtek a rendőrök.

Móron, egy a Szent István téren levő áruház munkatársai kértek rendőri segítséget 2020. október 28-án délelőtt, mivel egy férfi különböző illatszereket vett magához több mint 100 ezer forint értékben és azokkal fizetés nélkül távozott az üzletből. A kiérkező egyenruhások a helyszínen a 28 éves jászárokszállási férfit elfogták, a Móri rendőrkapitányságra előállították, ahol ellene a nyomozók büntetőeljárást indítottak. Az eltulajdonított illatszereket a rendőrök hiánytalanul visszaadták az áruház munkatársainak.

A járőrök Ercsiben, a Nefelejcs utcában ellenőriztek egy 54 éves férfit 2020. október 28-án délelőtt, akiről megállapították, hogy a Gárdonyi Rendőrkapitányság a körözését rendelte el, mivel a rá jogerősen kiszabott pénzbírságot nem fizette meg. A rendőrök a helyi lakost elfogták, a helyi rendőrőrsre előállították, majd a bírság megfizetése után szabadon bocsátották.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Segített

Szabadnapos rendőrt értesített egy sértett, akinek nyitva hagyott autójából ellopták pénztárcáját, benne személyes irataival és készpénzével Mezőkövesden.