Hírek Fejér megyéből

2020. 11. 20., p - 09:08
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A járőrök Székesfehérváron, a Holland fasoron ellenőriztek 2020. november 19-én délután egy 63 éves helyi férfit, akiről az intézkedés során megállapították, hogy több rendbeli adócsalás bűntett és más bűncselekmények elkövetése miatt a Fővárosi Törvényszék elfogatóparancsot bocsátott ki ellene. A férfit az egyenruhások a helyszínen elfogták és a kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.  

A Sárbogárdi Rendőrkapitányság lopás bűntett, valamint információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 46 éves igari lakos ellen. A nyomozás adatai alapján a férfi az elmúlt egy hét folyamán más nevére kiállított bankkártyával, a sértett tudta és beleegyezése nélkül több alkalommal is készpénzt vett fel. A rendőrök a férfit elfogását és előállítását követően 2020. november 19-én este gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során elismerte felelősségét.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb feltartóztatás Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 21 migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.