Hírek Fejér megyéből

2021. 01. 25., h - 08:58
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Ittasan balesetet okozó és járművezetéstől eltiltott sofőrökkel szemben intézkedtek a rendőrök.

Nagykarácsony belterületére egy közúti közlekedési balesethez kértek rendőri segítséget 2021. január 24-én reggel, ahol egy Suzuki típusú személygépjármű vezetője későn észlelte az előtte szabályosan haladó Fiatot, ezért hátulról nekiütközött. Az intézkedés során a balesetet okozó helyi férfinál alkalmazott légalkoholmérő készülék pozitív értéket mutatott, ezért őt az egyenruhások a helyszínen elfogták és további mintavétel céljából előállították, vezetői engedélyét pedig bevonták. A 41 éves sofőrrel szemben eljárás indult a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon.

Az 1-es számú főúton, Bicske külterületén ellenőriztek a járőrök egy Renault típusú személygépkocsit és annak vezetőjét 2021. január 24-én délután. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a sofőrt a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. kerületi Rendőrkapitányság a járművezetéstől eltiltotta. Az egyenruhások a 32 éves férfit a helyszínen elfogták, a Bicskei Rendőrkapitányságra előállították, majd járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt eljárást indítottak ellene.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kettős emberölés Kislángon

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a bejelentéstől számított egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.