Hírek Fejér megyéből

2021. 02. 23., k - 09:07
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Székesfehérvárról, a Szent István tér és a Kossuth Lajos utca kereszteződéséből verekedésről érkezett bejelentés a rendőrségre 2021. február 22-én délután. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy egy 19 éves cecei, valamint két 22 éves székesfehérvári fiatal - előzetes szóváltást követően - összeverekedett egymással.  A három fiatal férfit a rendőrök a rendőrkapitányságra előállították, ahol garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A vagyonőrök Székesfehérvárra, a Balatoni úton található áruházba kértek rendőri segítséget 2021. február 22-én késő délelőtt, mivel tetten értek egy 37 éves szabadbattyáni férfit, aki édességet, valamint fülhallgatót kísérelt meg eltulajdonítani a bevásárlóközpontból. A biztonsági szolgálat munkatársai a rendőrök kiérkezéséig visszatartották a férfit, akit elfogását és előállítását követően lopás miatt gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók, majd őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Jogellenes gyűlés a Hősök terén

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei a Hősök terén a kormányrendelet tiltása ellenére összegyűltekkel szemben intézkednek.

 

Őrizetben

A helyszínen elfogták a rendőrök azt a 46 éves férfit, aki veszekedés közben megszúrta lakótársát.

 

Lezárt akták: rendszámokkal ügyeskedtek

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának nyomozói két olyan ügyben is befejezték a vizsgálatot, amelynek gyanúsítottjai megváltoztatták autóik egyedi azonosítóit. A rendőrök vádemelést javasolnak.